Iers rundvlees heeft de smaak van rust. De dieren leven buiten en krijgen alle ruimte om te grazen. En dat proef je aan het overheerlijk rundvlees in onze schappen.
Ierse runderen leven het hele jaar buiten, onder alle grillige Ierse weersomstandigheden. De dieren staan dichtbij de natuur. Hun eten vinden zij op de Ierse graslanden, vol voedzame grassen, klaver en andere planten.
De Ierse dierenhouders hebben een groot hart voor hun dieren. Zo laten zij de kalveren lang bij de moeder, tot wel tien maanden. De boerderijen zijn kleinschalig en overzichtelijk, de boeren kennen hun dieren en zorgen uitstekend voor ze. Dit maakt het vlees overheerlijk en mals.
Voor een intense smaak laten wij onze ribeye steaks, lendesteaks en entrecotes rijpen in onze speciale dry-ager. Onder perfecte condities rijpt het rundvlees hier 21 dagen, waardoor het super mals en smaakvol wordt. Proef het zelf.
Adres: | Nieuwe Ebbingestraat 66 Groningen |
Telefoon: | 050 314 71 49 |
Wil je met de auto naar ons toe komen? Je kunt bij ons parkeren voor de deur en dit van 8:00 tot 9:00 gratis!
Maandag t/m Vrijdag | 8.00 - 18.00 uur |
Zaterdag | 8.00 - 17.30 uur |