Nieuwe Ebbingestraat 66 | 9712 NN Groningen

Voorverpakt vlees uit ambachtelijke slagerij, een uniek concept

Slagerij Gildehuus Groningen is een bijzondere slager. Ons concept is uniek:  voorverpakt vlees uit eigen ambachtelijke slagerij. In de open slagerij in onze zaak aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen kun je onze ambachtelijke slagers aan het werk zien.

Topkwaliteit vlees, zeer scherp geprijsd

Alle vleesproducten in onze schappen zijn van ambachtelijke slagerskwaliteit. En toch is ons vlees bijzonder betaalbaar. Dankzij onze scherpe inkoop en ons uniek zelfbedieningsconcept zijn onze kosten zeer laag. En dat merk je aan onze verrassend lage prijzen.

Inkoop van vlees

Voor de inkoop van topkwaliteit vlees hebben wij onze vaste adresjes. Onze leveranciers kopen veelal direct in bij de dierenhouders. Dankzij deze korte lijnen met weinig tussenschakels zijn onze inkoopprijzen laag. En daarvan profiteer je als klant aan de kassa.

Afkomst van ons vlees

Al onze kip en varken zijn gegarandeerd Nederlands. Onze topkwaliteit Irish Beef  is afkomstig van runderen die hun leven lang graasden op Ierse graslanden. Alleen ons lamsvlees komt van ver. Wij importeren dit uit Nieuw-Zeeland omdat wij weten: dit is het beste lamsvlees ter wereld.

In Groningen, Delfzijl en Appingedam

Slagerij Gildehuus is zusterbedrijf van Slagerij Remko in Delfzijl. Deze ambachtelijke toonbankslagerij is zowel dé dorpsslager voor Delfzijl en omgeving als toeleverancier van diverse horecabedrijven en rederijen. Slagerij Remko staat middenin de lokale samenleving, onder meer dankzij betrokkenheid als sponsor van lokaal verenigingsleven.

Nice Food House

Slagerij Gildehuus is de vaste leverancier van alle vleeswaren voor ambachtelijk broodjeshuis Nice Food House, ons zusterbedrijf dat is gevestigd naast onze slagerij aan de Nieuwe Ebbingesttraat. Hier kun je terecht voor diverse rijk belegde warme broodjes en heerlijke lunchbroodjes. 

CONTACT

Adres:Nieuwe Ebbingestraat 66
Groningen
Telefoon:050 314 71 49

Wil je met de auto naar ons toe komen? Je kunt bij ons parkeren voor de deur en dit van 8:00 tot 9:00 gratis!

ONZE OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag8.00 - 18.00 uur
Zaterdag8.00 - 17.30 uur